• soersel
 • soersel
 • soersel
 • soersel

Soersel: Bouwen in 2016/2017

Soersel is een erg fijn gelegen woonwijk voor starters en doorstromers. Het plan ligt aan de rand van het dorp Bakel en is omgeven door prachtige natuur- en bosgebieden. Op deze bijzondere locatie tussen Bakel en Milheeze is er ruimte om als zelfbouwer uw eigen woonwensen te realiseren.

Aantrekkelijke “jaren ’30 architectuur” typeert plan Soersel. Een openbaar gebied met veel groen en speelmogelijkheden geven de wijk een open en aantrekkelijk karakter. Soersel is daarmee niet alleen nu een moderne wijk, maar voor de komende honderd jaar!

Wat resteert is de laatste fase van nieuwbouwproject Soersel, het middengebied. De gemeente heeft het initiatief genomen om het woongebied definitief af te ronden. Onderdeel hiervan is een definitieve hoofdontsluiting. Gemeente krijgt van de grondeigenaar een vergoeding om het middengebied af te ronden. Gemeente Gemert Bakel krijgt het openbaar gebied en verzorgt dat het gebied bouwrijp en woonrijp wordt gemaakt.

Omdat de omliggende wijk al is afgerond, kijkt u als toekomstig zelfbouwer niet jarenlang uit op een bouwplaats. U stapt in een wijk die nu al sfeervol en kindvriendelijk is. De huidige bewoners zullen u van harte welkom heten!

 

Nog maar 1 mooie kavel beschikbaar!!!

Heeft u een droomwoning in gedachte, maar kunt u die niet vinden in het bestaande aanbod? Op Soersel kunt u uw droomwoning misschien wel realiseren! Bijna alle kavels in het nieuwe middengebied zijn al gereserveerd maar er ligt nog een mooie hoekkavel open voor een vrijstaande jaren 30 woning. De kavel is gelegen naast een vrijstaande woning en een halfvrijstaande woning aan de entree van Soersel. 

In de verdere toekomst volgt er nog een laatste fase met ruimte voor wonen aan de Roessel en de Waterlaat.

Vrijstaand, en halfvrijstaand, dat kan op Soersel. Makelaar Lukassen Jonkers begeleidt het proces van verkoop om tot een mooie opbouw van de wijk te komen.

Bouwen op Soersel is geheel vrij, u bent niet gebonden aan een projectontwikkelaar, aannemer, architect of bank (hypotheek). U bent vrij om uw eigen architect te kiezen en u bepaalt wie uw woning bouwt. Uiteraard kan dit ook in overleg met uw toekomstige buurman.  

Klik hier voor de laatst beschikbare kavel; een mooi hoekkavel met tuin op het zuiden!

Laatst beschikbare kavel

Waarom wonen op Soersel?

 • Perfecte locatie in Bakel: Bijna alles is verkocht en bebouwd door particulieren, er is hiermee is snel sprake van een gezellige en warme locatie waar betrokkenheid en privacy met elkaar samengaan. Nabij alle dagelijkse (winkel)voorzieningen, grasveldjes met speelmogelijkheden en natuur- en bosgebieden.
 • Voorjaar 2016 bouwrijp gemaakt door gemeente: Vergunning in orde = direct starten met bouwen in 2016/2017!
 • Alles nieuw en meteen naar eigen smaak: Zelf (laten) bouwen op basis van eigen wensen, een bijzonder leuk proces
 • Architectonisch: een mooie variatie van moderne vrijstaande, twee-onder-een-kap en rijwoningen in jaren '30 stijl
 • Vrijheid in de bouwhoogte: tot 2 woonlagen + zolder met een nokhoogte van 10 meter = altijd optimaal uw perceel benutten.
 • Aantrekkelijk mooi openbaar gebied: aansluitend bij het reeds bestaande gedeelte van de wijk
 • Goed bereikbaar via de nieuwe brede toekomstige hoofdontsluiting Soersel: een duidelijke en veilige toegangsweg 
 • Een unieke kans: om naar eigen smaak, toekomstproof, energiezuinig en financieel aantrekkelijk te bouwen en te wonen